Winterswijk
click map Wenters Sports Club facebook Wenters Sports Club twitter mail ons
Loading images...

vrouw3

Welkom bij Wenters Sports Club Winterswijk

De vestiging Winterswijk is gevestigd tegenover theater de Storm en kent daar al een jarenlange geschiedenis. De laatste verbouwing heeft juli 2013 plaatsgevonden en momenteel beschikken we over een grote groepsleszaal, een RPM zaal, lounge, fitnesszaal, sauna, zonnebank en kinderopvang. Daarnaast is er een inpandige fysiotherapeut en cesarpraktijk aanwezig en voldoende parkeergelegenheid waardoor je de auto prima voor de deur kunt parkeren. Kom eens langs en laat je informeren.

 

usp_winterswijk

Je bent van harte welkom voor een kop koffie, een persoonlijk advies gesprek en een proefles.
Plan deze laatste direct hier of bel naar 0543-513878

 

doel_titel
 Wat is jouw te bereiken doel bij Wenters? Klik deze aan en zie vervolgens direct hoe jij dit kunt behalen!

doel_conditiedoel_afvallendoel_spierendoel_outdoor

 

Laatste Nieuws
Zomerabonnement! schoolverlater of zomerstop?
Zomerabonnement! schoolverlater of zomerstop?

DE ZOMER STAAT VOOR DE DEUR!

De hoogste tijd dus voor het zomerabonnement van Wenters!

De jeugd sport hierbij al vanaf €54,95 per 3 maanden (exclusief bouwstenen) en volwassenen al vanaf €24,99 per  maand.

> lees verder

Facebook Posts

WAT IS EEN GOEDE MANIER VOOR DE KERSTMANNEN ONDER ONS OM ZICH VOOR TE BEREIDEN?

Wij kwamen het volgende filmpje tegen van Rebecca Louise. Zij heeft alle taken van de kerstman goed bestudeerd en deze vertaald naar fitness-oefeningen. Misschien eens leuk voor een les bij Wenters?
... See MoreSee Less

2 hours ago  ·  

Bekijk op Facebook

Foto's uit het bericht van Wenters Sports Club (18 photos) ... See MoreSee Less

1 day ago  ·  

Bekijk op Facebook

De decemberdrukte is alweer aangebroken. Het is daarom een kunst om tijdens deze drukte de rust in je hoofd te bewaren. Wij helpen je hier graag mee door middel van de volgende tips:

Tip 1: Sporten!
Lekker sporten bij Wenters is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geest. Tijdens het sporten komt endorfine (hormoon) vrij, waardoor je je goed voelt. Sport je een paar keer per week, dan zul je zien dat je opgewekter, energieker en zelfs een leuker persoon in de omgang wordt. Dus als je vandaag thuis komt van werken, gun je hoofd wat rust door lekker te gaan sporten!

Tip 2: Focus
Focus je op 1 ding tegelijk. Schrijf je taken op die je vandaag nog moet doen en geef iedere taak de aandacht die het verdient. Tijdens het schrijven, ‘verdwijnen’ deze taken vanzelf uit je hoofd. Lekker gevoel toch?

Tip 3: Stofzuigen
Stofzuigen? Ja, onder andere! Als je namelijk je leefomgeving lekker opruimt en schoonmaakt, dan doet dit wonderen voor je geest.

Tip 4: Geef energie aan wat loont
Aan sommige situaties kun je zelf iets veranderen, aan sommige situaties helemaal niets. Maak dus een lijstje met zaken waar je invloed op kunt uitoefenen en een lijstje met zaken waar je geen invloed op kunt uitoefenen. Laat de zaken op dit laatste lijstje los en stop je energie in je eerste lijstje.

Tip 5: Leef in het nu
Nee, geen zweverige, maar juist een zeer realistische tip: leef in het nu! Piekeren gaat namelijk over gedachten over de toekomst en in het verleden. Dit is zonde, want daardoor mis je iets heel moois. Namelijk alle mooie (kleine) dingen waarmee je nu bent omringd.

Deel dit bericht als jij jouw vrienden ook een lekkere, heldere positieve mindset gunt!
... See MoreSee Less

2 days ago  ·  

Bekijk op Facebook