Body Shape

Wil je een strakker lichaam en je algehele fitheid verbeteren? Onze Body Shape lessen zijn de sleutel tot succes. Deze efficiënte workouts zijn speciaal ontworpen met de focus op het vormgeven en ‘shapen’ van je lichaam. Bij ons werk je aan spierkracht, een betere lichaamshouding en een verhoogd spieruithoudingsvermogen.

Tijdens de Body Shape sessies combineer je oefeningen die niet alleen je spieren versterken, maar ook je cardiovasculaire conditie naar een hoger niveau tillen. Het is een totaalaanpak die ervoor zorgt dat elke spiergroep de aandacht krijgt die het verdient. Van hartslagverhogende cardio-oefeningen tot spierverstevigende krachttraining – je vindt het allemaal in onze dynamische lessen.

We zetten in op variatie en uitdaging, waardoor je niet alleen je lichaam, maar ook je geest blijft prikkelen. Met een mix van functionele bewegingen, traditionele krachtoefeningen en een dosis energieke muziek, zorgt Body Shape ervoor dat elke workout fris en motiverend is.

Of je nu strakkere benen, een stevigere buik of gewoon een fitter gevoel wilt, onze Body Shape lessen bieden alles wat je nodig hebt om je fitnessdoelen te bereiken. En het mooiste? Je doet het niet alleen! Onze enthousiaste instructeurs en medesporters zorgen voor een aanstekelijke groepssfeer die je keer op keer motiveert om het beste uit jezelf te halen.

Kom in actie en ‘shape’ je lichaam naar de beste versie van jezelf.

Meld je nu aan voor een proefles en ervaar de kracht van Body Shape bij Wenters Sportsschool!

Instructeurs:

null

Manon Pastoors