logo_bodypump

BODYPUMP is dé ultieme spierversterkende groepsles die toegankelijk is voor iedereen die zijn fitnessdoelen serieus neemt.

Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde sporter, BODYPUMP™ biedt je de uitdaging die je zoekt om snel en effectief in vorm te komen. Dit is niet zomaar een trainingsroutine – het is een revolutie in fit worden, een community-ervaring die je motiveert om je grenzen te verleggen.

In slechts 60 minuten leidt onze gecertificeerde instructeur je door een reeks oefeningen die elke grote spiergroep aanpakken. Met een aanpasbare stang en gewichtsselectie, bepaal je zelf de intensiteit van je workout, waardoor het perfect op maat is voor jouw niveau. En de resultaten? Die spreken voor zich. Binnen zes weken zie en voel je een significante toename in kracht, en je lichaam wordt strakker als nooit tevoren door de verbranding van overtollig vet.

Maar BODYPUMP™ is meer dan een workout; het is een ervaring. Met opzwepende muziek en energieke groepsdynamiek word je elke les weer geïnspireerd om het beste uit jezelf te halen. En je bent niet alleen; miljoenen deelnemers in meer dan 55 landen maken BODYPUMP™ tot een wereldwijde sensatie. Wacht dus niet langer, sluit je aan bij de beweging en ontdek zelf waarom BODYPUMP™ een vast onderdeel zou moeten zijn van jouw fitnesslevensstijl.

Kom naar Wenters Sportsschool en ervaar de kracht van BODYPUMP™.

Jouw reis naar een sterker, strakker en gezonder lichaam begint hier.

Plan nu je les BodyPump en til je fitheid naar een hoger niveau!

lesseninfo_pump

null

Heidi Hengeveld

Instructeurs:

null

Esther van Aken

null

Wiljan Schreurs