Bij Wenters Sports Club verzorgen we Yogalessen in verschillende uitdagende en inspirerende vormen. Bekijk het lesrooster voor alle lestijden!

Hatha Yoga

Tijdens deze les staan de yogahoudingen ofwel asana’s centraal gecombineerd met ademoefeningen en ontspanningsoefeningen. Elke hatha yoga les is weer anders en je kunt het onder andere gebruiken om soepeler te worden, je houding te verbeteren of meer ontspanning te ervaren. Het kan gebruikt worden als basis voor andere sporten omdat je beter en dieper leert ademen en een goed lichaamsbewustzijn opbouwt. De les eindigt altijd met een liggende eindontspanning om een nog dieper effect van de oefeningen te ervaren. Deze les word gegeven op woensdag en vrijdagavond bij Wenters sports club.

Buitenyoga

Eén keer per maand is er een buitenyogales op zaterdagochtend. Tijdens deze les maak je een korte wandeling gecombineerd met yogaoefeningen gericht op vitaliteit en energie. Deze les word gegeven op zaterdagochtend 1x per maand!

Yoga Nidra

Tevens is er één keer in de maand op maandagavond een yoga nidra les. Nidra betekent slaap. Deze bijzondere les is gericht op ontspanning. Na een korte yogales volgt de yoga nidra oefening die lijkt op een uitgebreide en diepe ontspanningsoefening. Je kunt de les onder andere gebruiken om je concentratie te verbeteren, beter te leren ontspannen of de kwaliteit van je slaap te verbeteren.Deze les word gegeven op de maandagavond 1x per maand

Yin Yoga

Yin yoga is een yogavorm met een rustgevend effect. Yin yoga is een tegenhanger van het snelle en met talloze prikkels gepaard gaande hedendaagse leven. Geef je op voor een workshop Yin Yoga om een moment te pakken voor jezelf en te zijn in het moment: in je lichaam, de ruimte en in je gevoel.

Menu