click map Wenters Sports Club facebook Wenters Sports Club twitter mail ons
Loading images...

YOGA

link_gratisproeflesBij Wenters Sports Club verzorgen we Yogalessen in verschillende uitdagende en inspirerende vormen. Bekijk het lesrooster voor alle lestijden!

Hatha Yoga

Tijdens deze les staan de yogahoudingen ofwel asana’s centraal gecombineerd met ademoefeningen en ontspanningsoefeningen. Elke hatha yoga les is weer anders en je kunt het onder andere gebruiken om soepeler te worden, je houding te verbeteren of meer ontspanning te ervaren. Het kan gebruikt worden als basis voor andere sporten omdat je beter en dieper leert ademen en een goed lichaamsbewustzijn opbouwt. De les eindigt altijd met een liggende eindontspanning om een nog dieper effect van de oefeningen te ervaren. Deze les word gegeven op woensdag en vrijdagavond bij Wenters sports club.

Buitenyoga

Eén keer per maand is er een buitenyogales op zaterdagochtend. Tijdens deze les maak je een korte wandeling gecombineerd met yogaoefeningen gericht op vitaliteit en energie. Deze les word gegeven op zaterdagochtend 1x per maand!

Yoga Nidra

Tevens is er één keer in de maand op maandagavond een yoga nidra les. Nidra betekent slaap. Deze bijzondere les is gericht op ontspanning. Na een korte yogales volgt de yoga nidra oefening die lijkt op een uitgebreide en diepe ontspanningsoefening. Je kunt de les onder andere gebruiken om je concentratie te verbeteren, beter te leren ontspannen of de kwaliteit van je slaap te verbeteren.Deze les word gegeven op de maandagavond 1x per maand

Yin Yoga

Yin yoga is een yogavorm met een rustgevend effect. Yin yoga is een tegenhanger van het snelle en met talloze prikkels gepaard gaande hedendaagse leven. Geef je op voor een workshop Yin Yoga om een moment te pakken voor jezelf en te zijn in het moment: in je lichaam, de ruimte en in je gevoel.

 

Laatste Nieuws
Wenters verwenters actie
verwentersboom

#hupwenters op je eigen tijdlijn (facebook, twitter en/of instagram) en maak kans op een personal training t.

w.

v.

> lees verder

Facebook Posts

LENTEPRIKKELS OM TE SPORTEN!
Vandaag, 20 maart, is het officieel lente!! Wil je fysiek helemaal klaar zijn voor de komende zomer, dan is deze eerste lente-dag het startsein om de daad bij het woord te voegen. Ga naar onze Sportsclub en verwen je lichaam met een gezonde levensstijl.

DE EERSTE LENTEDAG IS HET STARTSEIN VOOR EEN SUMMERBODY!
Door het sporten ga jij jezelf fitter, aantrekkelijker en sterker voelen en het geeft een behoorlijke mentale boost! Daarbij zul je merken dat je van heel wat kleine klachten afkomt: je lichaam wordt weer even wakker geschud.

SPORT JE AL BIJ ONS?
Vraag dan aan één van onze fitness-instructeurs/instructrices een programma te maken om je lichaam zomer-fit te maken!

SPORT JE NOG NIET BIJ ONS?
Vraag dan een gratis dagpas aan. Zo krijg je een goed beeld van onze sportsclub en activiteiten. Klik hier om deze aan te vragen: https://www.wentersfitness.nl/gratis-dagpas-aanvragen/

Dus hup! 't is tijd voor Wenters!
... See MoreSee Less

13 hours ago  ·  

Bekijk op Facebook

WAT IS JOUW FAVORIETE DAG OM TE SPORTEN?
Heb jij een favoriete dag om te sporten? En is het dan liefst 's ochtends, 's middags of 's avonds? Laat het weten in de reacties: we zijn benieuwd!

Sport je nog niet bij ons, vraag dan een gratis dagpas aan. Zo krijg je een goed beeld van onze sportsclub en activiteiten: https://www.wentersfitness.nl/gratis-dagpas-aanvragen/
... See MoreSee Less

2 days ago  ·  

Bekijk op Facebook

EXTRA VOORDELIG SPORTEN VOOR ALLE LEDEN VAN SC MEDDO & FC TRIAS BIJ WENTERS SPORTS
Wil je tijdens de zomermaanden en de winterstop lekker blijven sporten, na een (lange) blessure weer ‘op kracht komen’ voordat je weer gaat voetballen of gewoon lekker sporten naast het trainen? Vanaf nu biedt Wenters Sports alle leden van SC Meddo & FC Trias de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief gebruik te maken van hun faciliteiten middels het zogenaamde FC Trias abonnement.

LIDMAATSCHAPSKOSTEN LEDEN SC MEDDO & FC TRIAS
Leden SC MEDDO & FC Trias €15,- per 4 weken, inclusief gebruik sauna en infrarood.

Op vertoon van een bewijs van betaling van de contributie kun je gebruik maken van deze aanbieding.

Dit aanbod is exclusief
- eenmalige startkosten van €39,- t.b.v. 2 afspraken in de fitness voor het opstellen van een specifiek en uniek trainingsschema
- eenmalig €10,- borg voor de Wenters Sports membercard
- Bouwstenen. Maar deze kun je er uiteraard zelf aanvullen. Denk bijvoorbeeld aan:
koffie, groepslessen, zwemmen, zonnebank, kinderopvang, meten = weten, wenters succes plan en handdoekservice.

Periodiek vindt er een controle plaats of je nog lid bent van SC MEDDO OF FC Trias. Indien dit niet het geval is, wordt het abonnement omgezet naar een regulier abonnement. De starterskosten hoef je niet opnieuw te betalen. Meer weten? Klik dan op de chatknop bij deze afbeelding of kom gewoon gezellig langs voor meer info!

Ken jij iemand van FC Trias of SC MEDDO, tag hem of haar dan in de reacties!
... See MoreSee Less

5 days ago  ·  

Bekijk op Facebook