click map Wenters Sports Club facebook Wenters Sports Club twitter mail ons
Loading images...

Inschrijven

Inschrijven bij Wenters Sports Club Winterswijk doen we graag persoonlijk. Je gaat namelijk voor minimaal drie maanden een overeenkomst aan dus we vinden het belangrijk dat je met een prettig gevoel gaat sporten en precies weet welke afspraken er zijn gemaakt. Daarom nodigen we je hier graag voor uit! Samen met onze collega’s kun je overleggen wat jouw wensen en doelen zijn zodat we je vervolgens van een goed advies kunnen voorzien.

Je kunt hiervoor spontaan langskomen bij onze balie, maar met een afspraak zorgen we ervoor dat er iemand voor je klaar staat met een kop koffie die je volledig kan informeren. Klik hier om een afspraak te maken.

Heb je nog een abonnement bij een andere sportschool en wens je deze te beëindigen, klik dan op de link hieronder voor een opzegbrief.

Nog lid bij een ander sportcentrum? wij nemen jouw lopende abonnement over!

Let op: ben je langer dan 12 maanden aaneengesloten lid, dan heb je een wettelijke opzegtermijn van 1 maand (wet van Dam per 1 december 2011). Mocht je direct bij Wenters Sports Club Winterswijk willen beginnen, nemen wij jouw lopende abonnement over *. Dat noemen wij de overstapservice.

*vraag naar de voorwaarden

Wil je je uitschrijven?

Uiteraard betreuren wij dat een klant stopt. Om onze dienstverlening in de toekomst te optimaliseren vragen wij je om de reden(enen) van jouw stopzetting. Om je abonnement op te zeggen dien je dan ook een uitschrijfformulier in te vullen, dit kan enkel in onze vestiging. Het formulier is hier verkrijgbaar aan de balie. Vervolgens ontvang je per post een bewijs van opzegging inclusief jouw uiteindelijke stopdatum.

Verhuizing

Als je gaat verhuizen kan het zijn dat het onmogelijk wordt om bij Wenters Sports Club te blijven sporten. Hier hebben wij alle begrip voor en daarom gelden hier de volgende regels voor:

  • verhuis je buiten de gemeente Winterswijk? Dan kun je (indien je contract nog niet afgelopen is) met een kopie van inschrijving in de nieuwe gemeente je abonnement met 1 kalendermaand opzegtermijn beëindigen.

Bevriezing

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je je abonnement tijdelijk wenst stop te zetten, bijvoorbeeld in verband met zwangerschap, een lange reis, blessure of langdurige ziekte. In dat geval kun je je abonnement bevriezen en schort je je abonnement op. Meld je hiervoor even bij de balie zodat je hiervoor het juiste formulier kunt invullen.

Laatste Nieuws
Wenters verwenters actie
verwentersboom

#hupwenters op je eigen tijdlijn (facebook, twitter en/of instagram) en maak kans op een personal training t.

w.

v.

> lees verder

Facebook Posts

LENTEPRIKKELS OM TE SPORTEN!
Vandaag, 20 maart, is het officieel lente!! Wil je fysiek helemaal klaar zijn voor de komende zomer, dan is deze eerste lente-dag het startsein om de daad bij het woord te voegen. Ga naar onze Sportsclub en verwen je lichaam met een gezonde levensstijl.

DE EERSTE LENTEDAG IS HET STARTSEIN VOOR EEN SUMMERBODY!
Door het sporten ga jij jezelf fitter, aantrekkelijker en sterker voelen en het geeft een behoorlijke mentale boost! Daarbij zul je merken dat je van heel wat kleine klachten afkomt: je lichaam wordt weer even wakker geschud.

SPORT JE AL BIJ ONS?
Vraag dan aan één van onze fitness-instructeurs/instructrices een programma te maken om je lichaam zomer-fit te maken!

SPORT JE NOG NIET BIJ ONS?
Vraag dan een gratis dagpas aan. Zo krijg je een goed beeld van onze sportsclub en activiteiten. Klik hier om deze aan te vragen: https://www.wentersfitness.nl/gratis-dagpas-aanvragen/

Dus hup! 't is tijd voor Wenters!
... See MoreSee Less

13 hours ago  ·  

Bekijk op Facebook

WAT IS JOUW FAVORIETE DAG OM TE SPORTEN?
Heb jij een favoriete dag om te sporten? En is het dan liefst 's ochtends, 's middags of 's avonds? Laat het weten in de reacties: we zijn benieuwd!

Sport je nog niet bij ons, vraag dan een gratis dagpas aan. Zo krijg je een goed beeld van onze sportsclub en activiteiten: https://www.wentersfitness.nl/gratis-dagpas-aanvragen/
... See MoreSee Less

2 days ago  ·  

Bekijk op Facebook

EXTRA VOORDELIG SPORTEN VOOR ALLE LEDEN VAN SC MEDDO & FC TRIAS BIJ WENTERS SPORTS
Wil je tijdens de zomermaanden en de winterstop lekker blijven sporten, na een (lange) blessure weer ‘op kracht komen’ voordat je weer gaat voetballen of gewoon lekker sporten naast het trainen? Vanaf nu biedt Wenters Sports alle leden van SC Meddo & FC Trias de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief gebruik te maken van hun faciliteiten middels het zogenaamde FC Trias abonnement.

LIDMAATSCHAPSKOSTEN LEDEN SC MEDDO & FC TRIAS
Leden SC MEDDO & FC Trias €15,- per 4 weken, inclusief gebruik sauna en infrarood.

Op vertoon van een bewijs van betaling van de contributie kun je gebruik maken van deze aanbieding.

Dit aanbod is exclusief
- eenmalige startkosten van €39,- t.b.v. 2 afspraken in de fitness voor het opstellen van een specifiek en uniek trainingsschema
- eenmalig €10,- borg voor de Wenters Sports membercard
- Bouwstenen. Maar deze kun je er uiteraard zelf aanvullen. Denk bijvoorbeeld aan:
koffie, groepslessen, zwemmen, zonnebank, kinderopvang, meten = weten, wenters succes plan en handdoekservice.

Periodiek vindt er een controle plaats of je nog lid bent van SC MEDDO OF FC Trias. Indien dit niet het geval is, wordt het abonnement omgezet naar een regulier abonnement. De starterskosten hoef je niet opnieuw te betalen. Meer weten? Klik dan op de chatknop bij deze afbeelding of kom gewoon gezellig langs voor meer info!

Ken jij iemand van FC Trias of SC MEDDO, tag hem of haar dan in de reacties!
... See MoreSee Less

5 days ago  ·  

Bekijk op Facebook