Inschrijven bij Wenters Sports Club Winterswijk

Inschrijven doen we graag persoonlijk. Je gaat namelijk voor minimaal 12 weken een overeenkomst aan dus we vinden het belangrijk dat je met een prettig gevoel gaat sporten en precies weet welke afspraken er zijn gemaakt. Daarom nodigen we je hier graag voor uit! Samen met onze collega’s kun je overleggen wat jouw wensen en doelen zijn zodat we je vervolgens van een goed advies kunnen voorzien.

Je kunt hiervoor spontaan langskomen bij de receptie, maar met een afspraak zorgen we ervoor dat er iemand voor je klaar staat met een kop koffie/thee die je volledig kan informerenKlik hier om een afspraak te maken.

. Klik hier om een afspraak te maken.

Overstapservice

Heb je nog een abonnement bij een andere sportschool en wens je deze te beëindigen, klik dan op de link hieronder voor een opzegbrief.

Nog lid bij een ander sportcentrum? wij nemen jouw lopende abonnement over!

Let op: ben je langer dan 12 maanden aaneengesloten lid, dan heb je een wettelijke opzegtermijn van 1 maand (wet van Dam per 1 december 2011). Mocht je direct bij Wenters Sports Club Winterswijk willen beginnen, nemen wij jouw lopende abonnement over *. Dat noemen wij de overstapservice.

*vraag naar de voorwaarden

Bevriezing

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je je abonnement tijdelijk wenst stop te zetten, bijvoorbeeld in verband met zwangerschap, een lange reis, blessure of langdurige ziekte. In dat geval kun je je abonnement bevriezen en schort je je abonnement op. Stuur hiervoor een mail naar info@wentersfitness.nl met de gewenste datum van de bevriezing, vraag naar de voorwaarden.

Wil je je uitschrijven?

Uiteraard betreuren wij dat een klant stopt. Om onze dienstverlening in de toekomst te optimaliseren vragen wij je om de reden(enen) van jouw stopzetting. Om je abonnement op te zeggen dien je dan ook een mail te sturen naar info@wentersfitness.nl met het bericht dat je jouw abonnement wilt opzeggen. Vervolgens ontvang je per mail een bewijs van opzegging inclusief jouw uiteindelijke stopdatum.

Verhuizing

Als je gaat verhuizen kan het zijn dat het onmogelijk wordt om bij Wenters Sports Club te blijven sporten. Hier hebben wij alle begrip voor en daarom gelden hier de volgende regels voor:

  • verhuis je buiten de gemeente Winterswijk? Dan kun je (indien je contract nog niet afgelopen is) met een kopie van inschrijving in de nieuwe gemeente je abonnement met 1 kalendermaand opzegtermijn beëindigen.