logo_rpm

RPM/ SPINNING: Jouw Rit naar een Betere Conditie

Stap op de pedalen voor een energieke reis met RPM/SPINNING, de 50 minuten durende indoor cycling les die de sensatie van het buitenfietsen naar binnen haalt. Ontwikkeld door de wereldberoemde Les Mills International, staat RPM/SPINNING bekend om de meeslepende ervaring die het biedt – altijd met een garantie voor dynamische en energieboostende sessies.

Tijdens een RPM/SPINNING les fiets je op het ritme van krachtige en inspirerende muziek. Je legt een virtuele route af van 20 tot 25 kilometer over gevarieerd terrein. Van steile hellingen tot snelle afdalingen, RPM biedt de ultieme intervaltraining die je helpt bij het verbranden van calorieën, verbeteren van je conditie en het versterken van je fietsprestaties.

RPM/SPINNING is ontworpen met alle niveaus in gedachten. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde fietser, de controle is in jouw handen. Met een simpele draai aan de weerstandsknop van de fiets pas je de intensiteit van je workout aan. Dit maakt RPM/SPINNING een perfecte fit voor iedereen die zijn of haar fitnessdoelen wil bereiken, of het nu gaat om afvallen, conditie opbouwen of het verbeteren van je uithoudingsvermogen op de fiets.

Wil je het maximale uit je training halen en jezelf uitdagen om nog harder te gaan? Dan is RPM/SPINNING jouw workout. Bereid je voor om te zweten, calorieën te verbranden en je fitness naar een hoger niveau te tillen in een omgeving waar motivatie en adrenaline hand in hand gaan.

Kom langs bij Wenters Sportsschool en ontdek zelf waarom RPM/SPINNING de ideale workout is om je sportieve ambities waar te maken. Jouw fiets staat klaar. Ben je er klaar voor om te versnellen?

null

Ferdi Ubbing

Instructeurs

null

Anita Grevink