Ontdek LES MILLS DANCE: De Ultieme Dansfitness Ervaring!

Ben je klaar om de manier waarop je beweegt en zweet volledig te transformeren? LES MILLS DANCE is niet zomaar een dansklas – het is een explosieve, 45 minuten durende high-energy workout die je meeneemt op een wereldreis van dansstijlen!

Met een playlist van 10 onafhankelijke tracks, haalt LES MILLS DANCE inspiratie uit een verscheidenheid aan wereldwijde dansgenres, zorgvuldig uitgekozen en ontwikkeld door professionele dansers. Van de strakke beats van hip-hop tot de sensuele ritmes van salsa, elke les is een nieuwe ontdekkingstocht.

Bij Wenters Sportsschool geloven we dat iedereen de vreugde van dansen moet kunnen ervaren, ongeacht je niveau. Daarom is LES MILLS DANCE ontworpen met eenvoudig te volgen choreografieën die zorgen dat je binnen no-time de ster op de dansvloer bent. Het is de perfecte mix van plezier, intensiteit en passie, allemaal in één workout.

Elke sessie brengt innovatieve en dynamische dansbewegingen die naadloos samenvloeien met opzwepende muziek, die je niet alleen laten bewegen, maar ook een glimlach op je gezicht toveren. Het is een krachtige manier om je dansvaardigheden te verbeteren terwijl je werkt aan je fitnessdoelen.

LES MILLS DANCE bij Wenters Sportsschool is meer dan een dansklas; het is een community, een manier om jezelf uit te drukken en een feestje waar je zowel je lichaam als geest uitdaagt. Dus waarom wachten? Schrijf je in en laat het ritme je leiden. Voel de muziek, ontdek je bewegingen en word fit op een manier die zo leuk is dat je vergeet dat je aan het sporten bent!

Instructeurs

null

Bianca Janssen