click map Wenters Sports Club facebook Wenters Sports Club twitter mail ons
Loading images...

Fit en Vitaal (50+)

link_gratisproeflesNaarmate men ouder wordt vinden er allerlei lichamelijk veranderingen in het lichaam plaats. Enkele van deze veranderingen zijn: afname van spierkracht, spiermassa, snelheid en lenigheid. Ook zal de capaciteit van hart en bloedvaten afnemen (slechtere conditie, hoge bloeddruk). Om deze processen te vertraging is het goed om te fitnessen. Hou je van afwisseling en variatie tijdens je training, dan is Fit en Vitaal wat voor jou! In 60 minuten tijd wordt er zowel aan de conditie, de coördinatie als aan het spieruithoudingsvermogen gewerkt. De training wordt gestart in de fitnesszaal (conditie) en na 20 minuten gaat de training verder in de groepszaal (spieruithoudingsvermogen). Daar staat een circuit klaar bestaande uit allemaal verschillende oefeningen waarbij alle spieren worden aangesproken. Naast lekker trainen is de gezelligheid in deze groep ook erg belangrijk. Na de training is er de mogelijkheid om gezellig met de groep een kopje koffie te drinken.

Positive senior

Laatste Nieuws
Wenters verwenters actie
verwentersboom

#hupwenters op je eigen tijdlijn (facebook, twitter en/of instagram) en maak kans op een personal training t.

w.

v.

> lees verder

Facebook Posts

EXTRA VOORDELIG SPORTEN VOOR ALLE LEDEN VAN FC TRIAS BIJ WENTERS SPORTS
Wil je tijdens de zomermaanden en de winterstop lekker blijven sporten, na een (lange) blessure weer ‘op kracht komen’ voordat je weer gaat voetballen of gewoon lekker sporten naast het trainen? Vanaf nu biedt Wenters Sports alle leden van FC Trias de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief gebruik te maken van hun faciliteiten middels het zogenaamde FC Trias abonnement.

LIDMAATSCHAPSKOSTEN LEDEN FC TRIAS
Leden FC Trias €15,- per 4 weken, inclusief gebruik sauna en infrarood.

Op vertoon van een bewijs van betaling van de contributie kun je gebruik maken van deze aanbieding.

Dit aanbod is exclusief
- eenmalige startkosten van €39,- t.b.v. 2 afspraken in de fitness voor het opstellen van een specifiek en uniek trainingsschema
- eenmalig €10,- borg voor de Wenters Sports membercard
- Bouwstenen. Maar deze kun je er uiteraard zelf aanvullen. Denk bijvoorbeeld aan:
koffie, groepslessen, zwemmen, zonnebank, kinderopvang, meten = weten, wenters succes plan en handdoekservice.

Periodiek vindt er een controle plaats of je nog lid bent van FC Trias. Indien dit niet het geval is, wordt het abonnement omgezet naar een regulier abonnement. De starterskosten hoef je niet opnieuw te betalen. Meer weten? Klik dan op de chatknop bij deze afbeelding of kom gewoon gezellig langs voor meer info!

Ken jij iemand van FC Trias, tag hem of haar dan in de reacties!
... See MoreSee Less

3 days ago  ·  

Bekijk op Facebook

KUN JIJ NIKSEN?
Vandaag, 16 januari, is het officieel 'Niks'-dag! Gewoon een dagje niets doen!
Onze vraag; kun jij dat? Een hele dag niksen? Of word je net zoals deze schrijver al onrustig zodra je billen de luie bank aanraken? Klik op het antwoord van jouw keuze! Ken jij iemand die heeeel goed kan niksen of juist niet? Tag hem of haar in de reacties!

Zo, wij gaan nog ff lekker zweten in onze Sportsclub ;-)
... See MoreSee Less

5 days ago  ·  

Bekijk op Facebook

6 days ago  ·  

Bekijk op Facebook