Fit en Vitaal (50+): Blijf Bewegen, Blijf Stralen!

Naarmate de jaren verstrijken, verandert ons lichaam. We merken dat onze spierkracht en -massa wat kunnen afnemen, net als onze snelheid en lenigheid. Het hart en de bloedvaten vragen ook om wat extra aandacht. Maar geen zorgen, deze natuurlijke processen kunnen we samen een stap voor blijven. Met fitness houden we de tijd een beetje voor de gek – en dat is precies wat ons programma ‘Fit en Vitaal’ voor jou in petto heeft!

Als jij iemand bent die geniet van diversiteit in je workouts en plezier wilt combineren met effectieve training, dan is ‘Fit en Vitaal’ jouw match! Ons 60 minuten durende programma is een complete workout ervaring, die niet alleen je conditie, maar ook je coördinatie en spieruithoudingsvermogen een boost geeft.

We starten onze fitnessreis in de zaal, waar we ons hart laten kloppen en de energie laten stromen. Na 20 minuten verhuizen we naar de groepszaal, waar een uitdagend circuit op je wacht. Met oefeningen die alle spiergroepen aanspreken, zorgen we ervoor dat je elke spier in je lichaam wakker schudt en versterkt.

Maar ‘Fit en Vitaal’ gaat niet alleen over trainen; het is een beleving, een gemeenschap van gelijkgestemden. De gezelligheid en het sociale aspect zijn net zo belangrijk voor ons. Na het zweten en zwoegen is er niets fijner dan samen te ontspannen met een heerlijk kopje koffie. Het is de perfecte manier om nieuwe mensen te ontmoeten en samen te genieten van de vooruitgang die iedereen boekt.

Bij Wenters Sportsschool is ‘Fit en Vitaal’ meer dan alleen een programma, het is een lifestyle. Sluit je bij ons aan en blijf soepel, sterk en sociaal actief. Wij staan klaar om je te verwelkomen – met open armen en een verse kop koffie!

Positive senior

null

Achim Heinz

Instructeurs

null

Bianca Janssen