click map Wenters Sports Club facebook Wenters Sports Club twitter mail ons
Loading images...

Privacyverklaring

Wenters sports club hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Wenters sports club houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

  • Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit Privacy policy;
  • Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
  • Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;
  • Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;
  • Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;
  • Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.

Als Wenters sports club zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van ons Privacy policy, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via de contactgegevens onder aan dit document.

 

Verwerking van persoonsgegevens van Klanten

Persoonsgegevens van klanten of leveranciers worden door Wenters sports club verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

  • Administratieve doeleinde;
  • Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen;
  • Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

  • De overeengekomen opdracht;

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Wenters sports club de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  • Voornaam;
  • Tussenvoegsel;
  • Achternaam;
  • Adres
  • Woonplaats
  • Geboortedatum
  • Land
  • Taal
  • (Zakelijk) Telefoonnummer;
  • (Zakelijk) E-mailadres;
  • Geslacht
  • Bankrekeningnummer
  • ID

 

Uw persoonsgegevens worden door Wenters sports club opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

  • Gedurende de looptijd van de overeenkomst en daarna alleen in de financiële administratie voor maximaal 7 jaar.

 

Verwerking van persoonsgegevens van Nieuwsbrief abonnees

Persoonsgegevens van Nieuwsbrief abonnees worden door Wenters sports club verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

  • Het informeren van de persoon d.m.v. nieuwsuitingen.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

  • Het inschrijving formulier Nieuwsbrief;

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Wenters sports club de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  • Voornaam;
  • Tussenvoegsel;
  • Achternaam;
  • E-mailadres.

Uw persoonsgegevens worden door Wenters sports club opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

  • Gedurende de periode dat men aangemeld is.
  • Afmelding kan u doen via de nieuwsbrief.

 

Verwerking van persoonsgegevens van prospect en geïnteresseerde

Persoonsgegevens van prospect en/of geïnteresseerde worden door Wenters sports club verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

  • Informatieverstrekking in de vorm van nieuwsbrieven en/of gerichte contacten.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

  • Mondelinge toestemming,
  • Vistiekaartje/uitnodigingskaartje
  • Schriftelijke toestemming d.m.v actie

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Wenters sports club de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  • Voornaam;
  • Tussenvoegsel;
  • Achternaam;
  • Telefoonnummer;
  • E-mailadres.

Uw persoonsgegevens worden door Wenters sports club opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

  • Gedurende de periode dat men gezien wordt als een prospect en/of geïnteresseerde.

 

Cookies

We maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.
“Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen (“tweeten”) op sociale netwerken als Facebook en Twitter. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook respectievelijk Twitter zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Leest u de privacyverklaring van Facebook respectievelijk van Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.”

“De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Twitter, Facebook, Google + en LinkedIn opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. LinkedIn, Twitter, Facebook en Google + stellen zich te houden aan de Privacy Shield principes en zijn aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.”

 

Verstrekking aan derden

De gegevens die u aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.

Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:

  • Het verzorgen van de internetomgeving;
  • Het verzorgen van de (financiële) administratie;
  • Het verzorgen van nieuwsbrieven en uitnodigingen.
  • Het verzorgen van trainingsadministratie en app.

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door uw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.

Binnen de EU

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

Minderjarigen

Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jongen dan 16/18 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

Bewaartermijn

Wenters sports club bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

Beveiliging

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen;

  • Alle personen die namens Wenters sports club van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.
  • We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen;
  • We pseudonimiseren en zorgen voor de encryptie van persoonsgegevens als daar aanleiding toe is;
  • Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten;
  • We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen;
  • Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.

Rechten omtrent uw gegevens

U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.

Mogen wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van een door u gegeven toestemming hiertoe, dan heeft u altijd het recht deze toestemming in te trekken.

Klachten

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Vragen

Als u naar aanleiding van ons Privacy Statement nog vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met ons op!

Contactgegevens

Wenters sports club

Haitsmamulierweg 22-24

7101 CA Winterswijk

info@wentersfitness.nl

 

Laatste Nieuws
Wenters verwenters actie
verwentersboom

#hupwenters op je eigen tijdlijn (facebook, twitter en/of instagram) en maak kans op een personal training t.

w.

v.

> lees verder

Facebook Posts

LENTEPRIKKELS OM TE SPORTEN!
Vandaag, 20 maart, is het officieel lente!! Wil je fysiek helemaal klaar zijn voor de komende zomer, dan is deze eerste lente-dag het startsein om de daad bij het woord te voegen. Ga naar onze Sportsclub en verwen je lichaam met een gezonde levensstijl.

DE EERSTE LENTEDAG IS HET STARTSEIN VOOR EEN SUMMERBODY!
Door het sporten ga jij jezelf fitter, aantrekkelijker en sterker voelen en het geeft een behoorlijke mentale boost! Daarbij zul je merken dat je van heel wat kleine klachten afkomt: je lichaam wordt weer even wakker geschud.

SPORT JE AL BIJ ONS?
Vraag dan aan één van onze fitness-instructeurs/instructrices een programma te maken om je lichaam zomer-fit te maken!

SPORT JE NOG NIET BIJ ONS?
Vraag dan een gratis dagpas aan. Zo krijg je een goed beeld van onze sportsclub en activiteiten. Klik hier om deze aan te vragen: https://www.wentersfitness.nl/gratis-dagpas-aanvragen/

Dus hup! 't is tijd voor Wenters!
... See MoreSee Less

14 hours ago  ·  

Bekijk op Facebook

WAT IS JOUW FAVORIETE DAG OM TE SPORTEN?
Heb jij een favoriete dag om te sporten? En is het dan liefst 's ochtends, 's middags of 's avonds? Laat het weten in de reacties: we zijn benieuwd!

Sport je nog niet bij ons, vraag dan een gratis dagpas aan. Zo krijg je een goed beeld van onze sportsclub en activiteiten: https://www.wentersfitness.nl/gratis-dagpas-aanvragen/
... See MoreSee Less

2 days ago  ·  

Bekijk op Facebook

EXTRA VOORDELIG SPORTEN VOOR ALLE LEDEN VAN SC MEDDO & FC TRIAS BIJ WENTERS SPORTS
Wil je tijdens de zomermaanden en de winterstop lekker blijven sporten, na een (lange) blessure weer ‘op kracht komen’ voordat je weer gaat voetballen of gewoon lekker sporten naast het trainen? Vanaf nu biedt Wenters Sports alle leden van SC Meddo & FC Trias de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief gebruik te maken van hun faciliteiten middels het zogenaamde FC Trias abonnement.

LIDMAATSCHAPSKOSTEN LEDEN SC MEDDO & FC TRIAS
Leden SC MEDDO & FC Trias €15,- per 4 weken, inclusief gebruik sauna en infrarood.

Op vertoon van een bewijs van betaling van de contributie kun je gebruik maken van deze aanbieding.

Dit aanbod is exclusief
- eenmalige startkosten van €39,- t.b.v. 2 afspraken in de fitness voor het opstellen van een specifiek en uniek trainingsschema
- eenmalig €10,- borg voor de Wenters Sports membercard
- Bouwstenen. Maar deze kun je er uiteraard zelf aanvullen. Denk bijvoorbeeld aan:
koffie, groepslessen, zwemmen, zonnebank, kinderopvang, meten = weten, wenters succes plan en handdoekservice.

Periodiek vindt er een controle plaats of je nog lid bent van SC MEDDO OF FC Trias. Indien dit niet het geval is, wordt het abonnement omgezet naar een regulier abonnement. De starterskosten hoef je niet opnieuw te betalen. Meer weten? Klik dan op de chatknop bij deze afbeelding of kom gewoon gezellig langs voor meer info!

Ken jij iemand van FC Trias of SC MEDDO, tag hem of haar dan in de reacties!
... See MoreSee Less

5 days ago  ·  

Bekijk op Facebook