logo_bodybalance

Ontsnap aan de alledaagse drukte en vind een oase van rust met BODYBALANCE. Deze unieke les is jouw persoonlijke toevluchtsoord waar de focus ligt op harmonie tussen lichaam en geest. BODYBALANCE combineert het beste van yoga, tai chi en pilates in een workout die niet alleen je flexibiliteit en kracht verbetert, maar ook je innerlijke rust herstelt.

Dompel jezelf onder in een reeks zorgvuldig geselecteerde bewegingen die zowel dynamisch als rustgevend zijn. De oefeningen, geïnspireerd door eeuwenoude oosterse disciplines, worden naadloos vermengd met moderne technieken die gericht zijn op het verbeteren van je houding en het versterken van je kernspieren. Elke sessie is een vloeiende reis naar betere coördinatie, evenwicht en een gevoel van welzijn.

BODYBALANCE is meer dan een workout; het is een moment van zelfreflectie en mindfulness, waar je stress en spanning achter je laat. Het is een bewuste keuze voor persoonlijke gezondheid en mentale helderheid. ‘Kies voor jezelf!’ is niet zomaar een slogan, het is een levensmotto dat we bij Wenters Sportsschool omarmen.

Sluit je aan bij onze BODYBALANCE-lessen en ervaar zelf hoe je met elke ademhaling en beweging een stap dichter bij innerlijke balans komt. Of je nu de diepte van yoga wilt verkennen, de kracht van pilates wilt omarmen of de vloeiende bewegingen van tai chi wilt meester maken, BODYBALANCE biedt je een gestructureerde en ondersteunende omgeving om je fitnessreis voort te zetten.

Reserveer nu je matje en laat BODYBALANCE je gids zijn op weg naar een gezonder, sterker en meer ontspannen jij.

lesseninfo_balance

null

Bianca Janssen

Instructeurs:

null

Martine Gerders