BODYCOMBAT is dé high-energy workout die je meeneemt op een reis door de wereld van de oosterse vechtsporten.

Met invloeden uit karate, taekwondo, kung fu, kickboxing en tai chi is deze training niet alleen divers, maar ook dynamisch en krachtig. Deze les is perfect voor iedereen die op zoek is naar een uitdagende cardio-workout die je zowel fysiek als mentaal sterker maakt.

Elke beweging in BODYCOMBAT is zorgvuldig ontworpen om je hartslag te verhogen en je spierkracht te verbeteren. Terwijl je in hoog tempo schaduwbokst en trapt, werk je tegelijkertijd aan je snelheid, behendigheid en coördinatie. En het mooie is: je hebt er geen eerdere ervaring in vechtsport voor nodig. De bewegingen zijn simpel en rechtlijnig, zodat je je volledig kunt focussen op de intensiteit en niet op ingewikkelde choreografie.

Maar BODYCOMBAT is meer dan alleen fysieke training; het is een mentale uitlaatklep. Terwijl je je in het zweet werkt, verdwijnen stress en spanning als sneeuw voor de zon. Elke stoot en trap helpt je om je hoofd leeg te maken en je zelfvertrouwen een boost te geven. Na afloop van de les voel je je onoverwinnelijk, alsof je de wereld aankan.

Kom naar Wenters Sportsschool en ontdek BODYCOMBAT – waar elke workout een overwinning is, en iedereen de kans krijgt om zich een echte kampioen te voelen. Ben je klaar om je grenzen te verleggen en de beste versie van jezelf te worden?

BODYCOMBAT wacht op je!