Kortingen en partners

Wenters Sports Club Winterswijk heeft een aantal bijzondere samenwerkingen waarmee wij onze leden kunnen voorzien van extra service en expertise. Hieronder vind je een overzicht van onze partners. Wil je je bij ons aansluiten? Stuur dan een mailtje naar info@wentersfitness.nl zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Willskracht Personal Training

Even voorstellen: mijn naam is Willeke Kremer, een geboren en getogen Achterhoekse met een ‘no nonsens mentaliteit’, een gedreven sportinstructeur en Personal Trainer bij Wenters Sports Club in Winterswijk.

Net zoals jij worden steeds meer mensen zich bewuster van hun leefstijl en de invloed van die leefstijl op hoe zij zich voelen en hoe ze er uitzien. Of het nou gaat om afvallen, sterkere spieren, van het buikje af willen, lichamelijke klachten verminderen, een gezondere leefstijl creëren….. Het zijn allemaal doelstellingen waarbij in beweging komen in zowel training, voeding en mindset van groot belang is!

Maar waar en hoe begin je? Wat werkt en wat past er bij jou en je doelstelling?

Het is een enorme uitdaging om uit de bizarre hoeveelheid aan zeer wisselende informatie en adviezen over gezondheid, voeding en training wegwijs te worden. Door die enorme bak aan informatie kan de moed je in de schoenen zakken waardoor het niet lukt om tot actie over te gaan

Even heel kort op een rijtje wat zoal de voordelen zijn van Personal Training:

  • Samen met je Personal Trainer doelen stellen, je staat er niet alleen voor!
  • Jouw Personal Trainer houdt je sportproces, je vorderingen en je eventuele beperkingen scherp in de gaten.
  • Je hebt een motivator die met je afspreekt, ‘een stok achter de deur’.
  • Professioneel aanbod aan oefeningen, afgestemd op jouw doel en mogelijkheden, je training varieert dus vervelen hoort er niet bij.
  • De volledige aandacht tijdens je Personal Training sessie, een luisterend oor, een coach die je oprecht verder wil helpen, het gaat om jou.

Mijn missie is je te helpen bij je zoektocht naar een gezonde leefstijl, naar een beweegvorm die bij jou past en een voedingspatroon waarvan je zal merken dat gezond eten geen straf is. Ik ga je laten ervaren dat sport leuk kan zijn en dat je gaat merken dat de trainingen veel goeds doen voor je lijf en je ook mentaal sterker in je schoenen komt te staan. Het is fantastisch om te mogen inspireren en motiveren zodat jij zonder al te veel moeite keer op keer, week in week uit met regelmaat blijft komen: omdat je iets gevonden hebt wat leuk is, omdat het goed voor je is en ondanks alles enorm goed voelt!

WillsKracht Personal Training vindt het belangrijk dat er over en weer een klik is. Om kennis te maken met elkaar neemt Willeke ruim de tijd voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.. Zeker als je moeite hebt met bewegen, minder gemotiveerd bent en als je echt serieus aan de slag wil om duurzaam (voor altijd) je leefstijl aan te passen is een personal trainer een cadeautje voor jezelf, een investering in je gezondheid!

Logo-WillsKracht

Heb je vragen? Meer informatie of een intakegesprek? Mail naar info@willskrachtpt.nl.

Fysio & Manuele Therapie Jolien te Brake

Fysio & Manuele Therapie Jolien te Brake is gevestigd in Wenters Sports Club aan de Haitsma Mulierweg in Winterswijk. De praktijk is bedoeld voor iedereen met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Voor sporters, niet-sporters, jong en oud: voor iedereen die op een effectieve manier behandeld wil worden.

In het centrum is een behandelkamer, speciaal ingericht voor fysiotherapie. Voor revalidatie- en trainingstherapie maakt Fysio & Manuele Therapie Jolien te Brake gebruik van de fitnessapparatuur in de sportschool. Behandelingen in de avonduren zijn mogelijk en op de ochtenden is er gratis kinderopvang aanwezig.

partners_jolientenbrakeJolien te Brake
Haitsma Mulierweg 22-24
7101 CA Winterswijk
06 – 13 76 23 48
info@fysiotherapiejolientebrake.nl

 

Cesar Oefentherapie

Cesar Oefentherapie geeft begeleiding op het gebied van houding en beweging. Met behulp van oefeningen wordt er gewerkt aan bestaande klachten en het voorkomen van nieuwe klachten. Wij kijken naar het totale bewegen.

Voor wie?

In de praktijk zien wij mensen met of zonder klachten, die veroorzaakt worden door een verkeerde lichaamshouding of beweging. Denk hierbij ook aan stijfheidsklachten, bewegingsbeperkingen aan gewrichten en conditionele problemen.

Doel

Het doel van oefentherapie is de klachten te doen verdwijnen, verminderen en/of te voorkomen. Er wordt rekening gehouden met de persoonlijke bewegingsmogelijkheden, de situatie waarin iemand zich bevindt en andere leef- en beroepsomstandigheden.

partners_cesarCesar Oefentherapie
Haitsma Mulierweg 22-24,
7101 CA Winterswijk
Tel.: 0543 – 51 50 44
Info@cesar-oefentherapie.info

Zwembad Jaspers

partners_zwembadjaspers

Vanaf mei 2014 werkt Wenters samen met zwembad Jaspers. Zwembad Jaspers is een gezellig zwembad in Winterswijk waar de hele familie zich prima kan vermaken. Er is een wedstrijdbad, een recreatiebad, een peuterbad, een whirlpool,

glijbaan, stroomversnelling en een Turks stoombad. Na het zwemmen is het gezellig naborrelen in het horecagedeelte. Leden van de sportschool kunnen door middel van de bouwsteen ‘zwemmen’ onbeperkt recreatief zwemmen (in de recreatieve uren). Vanaf september/oktober 2014 gaan we ook samenwerken op het gebied van groepslessen!

Op vertoon van je leden pas krijg je 10% korting bij HEMA

De korting geldt niet voor gebak, brood, vleeswaren, geneesmiddelen, raambekleding, fotoservice en albumprintserviceproducten, cadeaukaarten, boeken, verzekeringen, postzegels, telecomproducten, tablets, lekker weg producten, Hema tickets en online bestellingen die in de winkel worden opgehaald.

De actie geldt niet op meerstuksaanbiedingen, zoals 2+1 gratis – De actie is alleen geldig bij Hema Winterswijk. Bij vermoeden van misbruik is HEMA Winterswijk gerechtigd om de korting niet te verlenen. – HEMA Winterswijk behoudt zich het recht voor om deze actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en om de actie voortijdig te beëindigen.

Menu