Uiteraard betreuren wij dat een klant stopt. Om onze dienstverlening in de toekomst te optimaliseren vragen wij je om de reden(enen) van jouw stopzetting. Om je abonnement op te zeggen dien je dan ook een mail te sturen naar info@wentersfitness.nl met het bericht dat je jouw abonnement wilt opzeggen. Vervolgens ontvang je per mail een bewijs van opzegging inclusief jouw uiteindelijke stopdatum.

Verhuizing

Als je gaat verhuizen kan het zijn dat het onmogelijk wordt om bij Wenters Sports Club te blijven sporten. Hier hebben wij alle begrip voor en daarom gelden hier de volgende regels voor:

  • verhuis je buiten de gemeente Winterswijk? Dan kun je (indien je contract nog niet afgelopen is) met een kopie van inschrijving in de nieuwe gemeente je abonnement met 1 kalendermaand opzegtermijn beĆ«indigen.

Bevriezing

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je je abonnement tijdelijk wenst stop te zetten, bijvoorbeeld in verband met zwangerschap, een lange reis, blessure of langdurige ziekte. In dat geval kun je je abonnement bevriezen en schort je je abonnement op. Meld je hiervoor even bij de balie zodat je hiervoor het juiste formulier kunt invullen.